Minőségpolitikánk

Az ARH Zrt. egyik vezérelve a minőség.
Az alapítás óta a figyelem középpontjában van a minőségi termékfejlesztés, gyártás és vevőkapcsolatok kialakítása. Az ARH Zrt. 2000 óta rendelkezik nemzetközi szervezet által minősített ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszerrel.

Az ARH Zrt. célja, hogy a képfeldolgozó szoftverek és berendezések fejlesztése területén világszínvonalon nyújtott szolgáltatással elégítse ki vevőit. Arra törekszik, hogy vezető helyet foglaljon el a hasonló tevékenységet folytató vállalatok között.

Az ARH Zrt. egyik vezérelve a minőség. Az alapítás óta a figyelem középpontjában van a minőségi termékfejlesztés, gyártás és vevőkapcsolatok kialakítása. Az ARH Zrt. 2000 óta rendelkezik nemzetközi szervezet által minősített minőségirányítási rendszerrel.

A cég vezetésének eltökélt szándéka – a minőségirányítási rendszertől függetlenül is –, hogy minden területen céltudatos, pontos munka folyjon, rend legyen, valamennyi munkatársa átgondolt szabályrendszer szerint, nyomon követhetően, szabályozottan végezze munkáját.

  • ISO 9001:2008 – Minőségirányítási rendszer, amely a teljes vállalati munkafolyamatot, a gyártást, az értékesítést, a marketing- és az ügyfélszolgálati munkát szabályozza.
  • ISO 14001:2004 – Környezetközpontú irányítási rendszer, minimalizálja a vállalat működésének környezetre gyakorolt negatív hatásait.
  • ISO 27001:2013 – Információbiztonsági irányítási rendszer, a vállalat adatvédelmét és adatbiztonságát biztosító szabályzatok, folyamatok és megoldások tanúsítványa.

Ezen célok érdekében:

  • A cég vezetése elkötelezett az ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer mellett, mert csak így látja biztosíthatónak üzletfilozófiájában a vevői igények maradéktalan teljesítését.
  • A cég vezetése mindent elkövet, hogy munkatársai egyre hatékonyabban sajátítsák el és működtessék saját területükön e rendszert.
  • Termékeinkkel a vevőt és a felhasználót kívánjuk elérni, az ő igényeit akarjuk kielégíteni.
  • Fejlesztéseinkkel – a vevő és a felhasználó igényei előtt járva – választási lehetőséget kívánunk biztosítani az általunk nyújtott termékekből és szolgáltatásokból.