Adaptive Recognition Hungária az 50 leggyorsabban növekvő közép európai cég között.


Budapest, Magyarország - 2006. november 8. - Az Adaptive Recognition Hungária Zrt-t az első 50 közép európai cég közé választották, akik a technológiai fejlesztések területén a legkiemelkedőbb eredményt érték el. Ez a kiemelkedő eredmény a 'Deloitte Technology Fast 50 Program in Central Europe' felmérése által látott napvilágot. Az Adaptive Recognition Hungária Zrt. szerepel az 'Európa, Közel Kelet és Afrika 500 leggyorsabban fejlődő cége' listáján is.

"Carmen rendszámfelismerő termékünk iránti egyre növekvő kereslettel állunk szembe a világ valamennyi részéről. Rendszámfelismerő szoftverünk flexibilitása lehetővé teszi, hogy rendszerünket nem csupán a latin karakteres, hanem az arab, ciril, kinai teruleteken lévő rendszámok azonosítására is lehessen használni."-adta tudtunkra Kis László az Adaptive Recognition Hungária Zrt. kereskedelmi és marketing igazgatója. "Ez már sorozatban a harmadik alkalom, hogy bekerülünk az első 50 leggyorsabb növekedést mutató cég közé. Ebben jelentős szerepe van az újdonságként idén piacra kerülő elektonikus útlevélolvasó készülékeinknek is."

A 'Central European Technology Fast 50' a Deloitte által minden éveben megjelentetett felmérés a leggyosabb technológiai növekedést mutató 50 közép európai cég nevét tartalmazza. A rangsor alapja a vállalatok éves bevételének növekedési üteme az elmúlt 5 év kimutatásai alapján. Ebből a programból nőtt ki a leggyorsabban fejlődő 500-ak listája, amit a mai ipari fejlődés egyik elismerten leghitelesebb mutatója.Minden jog fenntartva.
Kulcsszavak: Arab | Rendszámazonosító | Határátkelőhely | Biztonság | Okmányolvasó termék | Rendszámfelismerés | CARMEN | Passport Reader